top of page

algemene voorwaarden

Bestellen

Een gepersonaliseerd juweel bestellen kan via mail of na afspraak.  Nadat je de offerte schriftelijk goedkeurde en het voorschot betaalde (van toepassing bestelling boven de 100€, uitzonderingen zijn mogelijk) ga ik aan de slag.

Maaktijd

Een juweel is na minimum zes weken na goedkeuring van het ontwerp en offerte klaar. Afhankelijk van de complexiteit kan dit langer duren. We spreken op voorhand een termijn af.

Elk juweel wordt speciaal voor jou in mijn atelier gemaakt. Tijdens het maakproces kan er al eens iets mislopen waardoor de levertijd langer duurt dan voorzien. Als dit gebeurt reken ik op jouw begrip. 
 

Prijzen

De prijs wordt vastgelegd in de offerte. Onverwachte wijzigingen, vooral bij het herwerken van oude juwelen, zijn mogelijk. Dit wordt steeds bespreken met de klant.  De prijzen zijn steeds ex-works en zonder verzendkosten. 

Betaling

De betaling gebeurt als jouw juweel af is en voor je het komt ophalen of verzending.  De betaling kan via overschrijving, payconic bij afhaling of cash.  Je persoonlijke gegevens en je bankgegevens zullen niet gedeeld worden.

Verzending

De verzending van jouw uniek juweel is niet in de prijs inbegrepen. De kost van verzending wordt per juweel en adres bekeken. 

Aanpassing

Aanpassen van een juweel, als er een nieuw kindje bijkomt bijvoorbeeld, kan zeker. Gelieve hiervoor contact op te nemen via het contactformulier op de site of via mail. Dan bekijken we samen de opties.

Herstelling

Gaat je juweel bij normaal gebruik binnen één jaar na aankoop stuk, dan herstel ik het graag kosteloos voor je. Bleef je juweel ergens haken of heeft je kleine spruit iets te hard aan je ketting of armbandje getrokken? Dan herstel ik het met evenveel plezier. Voor ik aan de herstelling begin leg ik de kost voor ter goedkeuring.

Terugbetaling

Jouw uniek juweel wordt altijd op basis van jouw verhaal en een door jou goedgekeurd ontwerp gemaakt. Het juweel is speciaal voor jou gemaakt en wordt niet terugbetaald. Ben je niet tevreden met jouw juweel dan bekijken we samen hoe het juweel aangepast kan worden zodat je wel helemaal tevreden bent. 

Garantie

Jouw juweel werd met liefde gemaakt om met liefde te dragen.


Gaat je juweel bij normaal gebruik binnen één jaar na aankoop stuk, dan herstel ik het graag kosteloos voor je. Met normaal gebruik bedoel ik dat je je juweel met zorg en voorzichtigheid draagt. Jouw uniek handgemaakt juweel is niet bestand tegen trekken, plooien of andere bruuske bewegingen.  

Bleef je juweel ergens haken of heeft je kleine spruit iets te hard aan je ketting of armbandje getrokken? Dan herstel ik het met evenveel plezier. Ik bekijk de schade of aanpassing en neem van zodra ik kan contact met je op. Voor ik aan de herstelling begin leg ik de kost voor ter goedkeuring.

Is jouw zilveren juweel zwart geworden dan kan je ze eenvoudig proper maken door ze in een zilverbadje te dompelen (online en bij de juwelier te koop). Door parfum, door het zweten, door bepaalde schoonmaakmiddelen, door zee- of zwembadwater maar ook gewoon door contact met de lucht kan zilver oxideren wat zorgt voor het zwarte laagje.

Heeft jouw verguld juweel een nieuw laagje goud nodig dan kan je jouw juweel opnieuw laten vergulden. De prijs hiervoor is 35 euro.
 

Privacy

Jouw persoonsgegevens worden door ESTHER EVERAERT verwerkt voor het maken en herstellen van jouw persoonlijk juweel. Je gegevens worden op geen enkele manier doorgegeven aan iemand anders. 


ESTHER EVERAERT publiceert foto’s en video’s van jou als drager van een juweel gemaakt door ESTHER EVERAERT. De publicatie van deze is altijd in samenspraak en met toestemming van de eigenaar van de foto. 


Als je het niet eens bent met de manier waarop ik jouw gegevens verwerk, kan je je wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel). 

bottom of page